AK Parti Derince Ailesi Bayramlaştı

Teşkilatlarda Birlik, Beraberlik

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreni, ilçe teşkilatlarındaki birlik ve beraberliği bir kez daha ortaya koydu. İlk günkü heyecanla bayram kutlamasını gerçekleştiren AK Parti Derince Teşkilatlarının bir araya geldiği bayramlaşma törenine katılım yoğun oldu. Selamlama konuşmalarının yapıldığı, teşkilatların coşkulu bir şekilde bayramlaştığı programda AK Parti ailesinin 2023 seçimlerine hazır olduğu bir kez daha vurgulandı.

Bayramlaşma Coşkusu Yaşandı

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma töreni AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, teşkilat yöneticileri ve AK Partili üyelerin yoğun katılımıyla yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817