AK PARTİ DERİNCE'DE İSTİŞARE KURULU TOPLANDI


 

4 yıllık süreç değerlendirildi

AK Parti’de ilçe bazlı düzenlenen istişare kurulu toplantılarına Derince’de devam edildi. Derince’de yer alan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen İstişare Kurulu Toplantısı’na AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, önceki dönemlerde görev yapan belediye başkanları, ilçe başkanları, mahalle başkanları, meclis üyeleri, istişare kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıda partililerle fikir istişaresi gerçekleştirilerek, geride kalan 4 yıllık süreçte yapılan hizmetler değerlendirildi.

Başkan Bulut, 4 yıllık hizmet sürecini aktardı

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İbrahim Şirin’in ardından konuklara hitap eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, geride kalan 4 yıllık hizmet süreci ile ilgili bilgilendirmede bulundu. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Partimizin bugün bu noktaya gelmesinde herkesin emekleri çok büyük. Katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu istişare toplantılarıyla bir araya gelerek seçimlere yönelik katkılarınızı ve görüşlerinizi almak istiyoruz” dedi.

Aygün’den birlik ve beraberlik vurgusu

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün konuşmasına ilk olarak Afrin’de ülkemizin ve milletimizin bekası için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak başladı. Aygün, “Birlik ve beraberlik içerisinde ilçe kongrelerimizi tamamladık. Sıradaki il kongremizi de düzenledikten sonra 2019 seçimlerine tam olarak hazır hale gelmiş olacağız. Ülkemizin yarınlara daha güçlü bir şekilde ilerlemesi için 2019 yılında yapacağımız seçimlerin büyük önemi var. Bu doğrultuda icra ettiğimiz istişare kurulu toplantıları vasıtasıyla yol haritamızı belirlemiş oluyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817