AK Parti Derince İftarda da Tek Yürek

  Birlik ve beraberlik tablosu

Ramazan ayı nedeni ile iftar programı organize eden AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın bu etkinliğine partililer yoğun ilgi gösterdi. Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleşen AK Parti ailesinin iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katılırken, program birlik ve beraberliğin pekişmesine sahne oldu. AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına başta AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere, başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat mensupları yoğun katılım sağladı.

 

AK Parti ailesi bir araya geldi

İftar programında açılış konuşmasını yapan AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, “Ramazan ayı içerisinde AK Parti ailesi olarak yine bir aradayız. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, teşkilat iftarına gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. İftar yemeği öncesi son konuşmayı yapan isim olan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Teşkilat üyelerimizle Ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açan katılımcılar, daha sonra ikram edilen çaylar eşliğinde sohbet ederek günü noktaladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817