AK PARTİ DERİNCE’DEN BAYIRBUCAK’A YARDIM
 Yardım malzemeleri yola çıktı

Suriye’de devam eden iç savaş nedeniyle zor günler geçiren Bayırbucak Türkmenleri’ne yönelik bir yardım kampanyası düzenleyen AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın yardım malzemelerini yüklendiği tır yola çıktı. İlçe binası önünde tırın hareketi öncesinde bir açıklama yapan AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, “İlçe teşkilatımız önderliğinde tüm Derince halkının katılımıyla Bayırbucak’da yaşayan Türkmen kardeşlerimiz için bir yardım kampanyası düzenledik” dedi.

 

Bir tır daha göndereceğiz

Kampanyayla ilgili bilgi veren Başkan Şirin, “Bizler Derince teşkilatı olarak bu kampanyaya elimizden geldiğince destek verdik. Gençlik Kollarımız yaklaşık bir ay önce bir tır göndermişti. Bu kez ikinci tırı yola çıkartıyoruz. Dün akşam yüklemelerden sonra yine gelen yardım malzemelerimiz var. Önümüzdeki günlerde inşallah bir tır daha göndereceğiz” dedi. Kampanyaya olan katkıları nedeniyle ilçe halkına teşekkür eden Şirin, “Oradaki kardeşlerimizin yardıma ihtiyacı var, duaya ihtiyacı var. İnşallah örnek olup, farkındalık oluşturmuşuzdur” diyerek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817