AK Parti Derince’den Seçim Teşekkürü

“Güzel sonuçlar elde ettik”

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde gece- gündüz demeden çalışan Çenedağ, Çınarlı, Deniz ve Fatih mahallelerinin teşkilat mensuplarını ağırladı. Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti MKYK Üyesi Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri ile mahalle teşkilatları katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İbrahim Şirin, “Dünya liderimiz Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Derince olarak güçlü bir destek verdik. Halkımızın teveccühü ve en önemlisi Allah’ın takdiri ile güzel sonuçlar elde ettik. Bu noktada çalışmalarımıza ara vermeden hep birlikte yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

“Projelerin tanıtımını gerçekleştireceğiz”

İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz’ın ardından konuklara hitap eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Her zaman söylediğimiz gibi tarlada izi olanın harmanda yüzü olur. Bizler hep birlikte çalışmalarımızın karşılığını aziz milletimizin takdiri ile seçimlerden başarıyla çıkarak aldık. İnşallah 2019’daki yerel seçimlere kadar da tüm projelerimizi tamamlayarak vermiş olduğumuz vaatlerimizi yerine getireceğiz. Allah’ın izniyle projelerimizin tanıtımını hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi. Başkan Bulut’un ardından konuşan AK Parti MKYK Üyesi Zeki Aygün, “24 Haziran seçimlerinde özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle Türkiye olarak hedeflerimizi gerçekleştirme noktasında Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yolumuza devam edeceğiz” dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise yaptığı konuşmada teşkilat mensuplarına, gece-gündüz demeden gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

“Sahada ayak basmadık yer bırakmadık”

AK Parti Derince İlçe Teşkülatı’nın düzenlediği programda konuklara hitap eden Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “24 Haziran seçimleri her parti için ayrı mesajlar içeriyor. Alması gereken mesajları almayanlar şimdi bir girdabın içerisinde kıvranıp duruyorlar. Başarının efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak lazım. Eğer çalışmazsanız başarılı olamazınız. Sayın Kılıçdaroğlu sekiz seçim kaybetti. Dokuzuncusunu da geçiştiririm dedi ama geçiştiremiyor. CHP şuan çok sancılı bir dönemi yaşıyor. Bizim sahada ayak basmadığımız yer kalmadı. Türkiye genelinde çok yoğun bir çalışma yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız %52.6 ile önemli bir başarıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Başkanı, Cumhurbaşkanı oldu. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Rabbim Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de yolunu açık eylesin.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817