banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Ak Parti Esentepe Piknikte buluştu

AK Parti Körfez İlçe Esentepe Mahalle temsilcisi Şaban Akyıldız ve Yönetim Kurulu üyelerinin Yuvacık Aytepe tesislerinde düzenlediği kaynaşma pikniğine AK Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Şahin İlçe Yönetim Kurulu üyesi Salih Taştekin Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Kadir Aydoğdu ve Esentepe Mahallesinde Bulunan tüm sivil toplum ve köy dernekleri başkanları ve üyeleri katıldı.

AK Parti Körfez İlçe Esenetepe Mahalle Temsilcisi Şaban Akyıldız yaptığı konuşmada Pikniğe katılım yapan misafirlere teşekkür etti. Her yıl düzenli olarak yaptıkları piknik organizasyonun da amaçlarının birlik beraberliği artırmak olduğunu yapmış olduğumuz piknikte gerek partililerimizle gerek sivil toplum ve köy dernekleri Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile kaynaşarak Esentepe mahallemizle ilgili ve çeşitli konularda birbirimizle istişare ediyoruz. Dedi;

AK Parti Körfez İlçe Esentepe mahalle yönetim kurulu üyelerinin yapmış oldukları piknik etkinliğine katılan misafirler mahalle temsilci Akyıldız’a ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826