banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK PARTİ FATİH MAHALLESİNDEN ÇANAKKALE GEZİSİ
 Ak Parti Fatih Mahalle Teşkilatı Mahalle başkanı Mustafa Çelebi önderliğinde Kültür Gezileri programı kapsamında düzenlenen Çanakkale gezisine katılarak bir günlerini Çanakkale’de geçirme ve oradaki manevi atmosferi yaşama imkanı buldular.

Sabah erken saatlerde Çanakkale’ye ulaşan ekip gezi programı çerçevesinde ve profesyonel rehber eşliğinde Gelibolu Yarımadası Turu yaparak Kilitbahir Kalesi’ni, Seyit Onbaşı Anıtı’nı, Soğanlıdere Şehitliği’ni, Sargıyeri Şehitliği’ni, Şehitler Abidesi’ni, Yahya Çavuş Abidesi’ni, Alçıtepe Köyü’nü, 57. Alay Şehitliğini ve Conk Bayırı’nı, Çanakkale yürüyüş turunda ise Askeri müzeyi, Çimenlik Kalesi’ni ve Nusrat Mayın Gemisini ziyaret etti.  Kanlı Çanakkale Savaşlarının yaşandığı mekanları gezen gurup şehitlerimize dualar okudular.

Duygusal anların yaşandığı gezi programına katılan teşkilat mensupları organizasyonu düzenleyen Mustafa Çelebi ve Ak Parti Körfez İlçe eski Başkan Yardımcısı ve  Ahmet Kısa’ya çok teşekkür ettiler.


Ak parti Körfez İlçe Mahalle teşkilatı üyeleri organizasyonu düzenleyen Mustafa Çelebi,Ahmet Kısa'ya çok teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826