banner2779
banner2752
banner2750

Ak Parti Gebze Delegasyonla Bir araya Geldi

30 Kasim 2014 Pazar günü Osman Hamdi bey kültür merkezinde gerçekleştirilecek olan 5. Olağan İlce Kongresi öncesi mevcut ilce baskani Cemalettin Kafli ve İlce Baskan Adayi Hasan Soba delegasyonla bir araya geldi.

Tarcin restaurantta yapilan organizasyona delegasyon yoğun ilgi gösterdi.

Kafli: Birlik ve beraberlikle 30 Kasima haziriz

Mevcut İlce baskani Cemalettin Kafli yapmis olduğu acilis konuşmasında; delegasyonu selamlayarak, bizler tüm teşkilat mensuplarimizla birlik ve beraberlikle donemimizi tamamladik.Ve nasip olursa 2 gün sonra bayragi Hasan kardesimize teslim edeceğiz.Bizler yine farklı kademelerde insallah partimizle ve sizlerle olan gonul bagimizi sürdürmeye devam edeceğiz.Pazar günü  Basbakan yardimcimiz Sayin Yalcin Akdoğan katilimiyla gerçekleştirilecek olan kongremizde Hasan kardesimize desteklerinizi bekliyor, kongremizin şimdiden hayirli olmasini diliyorum.dedi

Soba" Birlik ve Beraberligimizi Kongremizle Pekistirecegiz"

İlce Baskan Adayi Hasa Soba; programa katilim sağlayan delegasyona katilimi için tesekkur ederek; Değerli Delegasyon sizlerinde takdir ettiği üzere genel merkezimizin takdiriyle Gebze Ak Parti İlçe Baskan Adayligi tarafima tebliğ edildi.Bu süreç sonrasında calismalarima başlayarak istisarelerimi sürdürüyorum.30 Kasim Pazar günü yapilacak olan 5. Olağan kongremizi siz degerli delegasyonumuzun destek ve katilimlariyla coşkuyla birlik ve beraberlikle gerceklestirecegiz.Adaletle, hakkaniyetle ve azimle calisarak herkesin baskani olarak tüm teskilat mesuplarimin baskani olacagim.Bu anlamda sizlerin de desteginizle kongre surecimizde ve sonrasında hep birlikte calisma temennisiyle; değerli delegasyonu katilimlari için bir kez daha tesekkur ediyor kongremizde birlik ve beraberligimizin daim olmasini Yüce Allahtan niyaz ediyorum. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751