banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK Parti Gebze hız kesmiyor
 Program kapsamında; Mimar Sinan mahallesi ve Beylikbağı mahallelerinde bir dizi temaslarda bulunan heyet; mahallede esnafları dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf ziyaretleri sonrasında çay sohbeti için kahvehanelere uğrayarak vatandaşların sorunları dinlendi.Beylikbağı sonrasında Gebze’de bir dizi açılış gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin, Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Yöneticileri, Belediye Başkan Aday adayları ile Ak partili yöneticiler eşlik etti.

 

GENÇLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Yoğun geçen günün ardından Ak Parti Gebze Gençlik Kollarının organize ettiği Gebze’de ilk kez oy kullanacak olan gençlerin katılım sağladığı programa katılan Milletvekili Şeker; ‘Gençlerin aktif olarak gündemle ilgilenmelerinin çok önemli olduğunu, Başbakanımızın da gençlerin yetişmesine çok büyük önem verdiğini’ dile getirdi.‘Bugünün gençlerinin, yarının liderleri’ olduğunu vurgulayan Şeker; bu pencereden bakılarak gençlerin istek ve önerilerinin çok önemli olduğunu ve ülkemizin iyi yetişmiş, kültürlü, bilgi birikimi yüksek, okuyan-araştıran ve öğrendiklerini paylaşan, ahlaklı gençlere ihtiyacı olduğunu ifade etti.

 

Gençlerin ülke gündemiyle ve gençlik sorunları ile ilgili sorularını cevaplanması sonrasında program katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sonlandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826