Ak Parti Gençleri  Çalıştay’da buluştu
 Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve 3. Sü yapılan Gençlik Çalıştay toplantısı, Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gençlik Çalıştay Toplantısına, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Badem, ilçe yöneticileri, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri ile üyeleri katıldılar. Yemekli olarak düzenlenen toplantıya, mahallelerdeki gençler davet edildi ve seçim çalışmaları hakkında yapılan faaliyetler konuşuldu. Gençlerin partiye daha fazla katkı vermeleri ve katılımlarının arttırılması ile ilgili çalışmaların gözden geçirildiği toplantıda, konuşan Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, çalışmalar hakkında bilgi vererek, ev ev dolaşıp parti çalışmalarını yaptıklarını söyledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817