AK PARTİ GENÇLERİ DURMAK BİLMİYOR
 AK Partili Gençler Ocaklar, Çerkeşli, Hasanfakılar, Boşnaklar ve Ahmethacılar köylerine ziyarette bulundu.  Ziyarete Gençlik Kolları Başkanı Murat ÖLMEZ in önderliğinde Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ömer BAYRAKTAR, Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Ümmet VEYİSOĞLU, Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Kurtuluş YENER, Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Burak DOĞRU, Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Emre ULUSOY, Yönetim Kurulu üyeleri Yakup YAŞAR ve Şenol ŞEN katıldı.

 

         Ziyaretlerde açıklama yapan Başkan ÖLMEZ; 1 Kasım seçimlerinde vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz sadece seçim zamanı değil her zaman Milletimizin yanındayız. Sizin istek ve taleplerinizi ilgili mercilere iletmek sorunlarınıza çözüm olmak için buralardayız.

 

         SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ

 

        Seçim Beyannamemizde verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Asgari Ücreti 1300 TL yaptık, gençlere hibe ve kredilerimizi veriyoruz. Öğrenci burslarını arttırdık, Esnafa 30 bin TL ye kadar faizsiz kredi veriyoruz. Her zaman dediğimiz gibi onlar konuşur AK Parti yapar. İlçe başkanımızın yaptırmış olduğu bu saatleri seçim sürecinde bizlere kahvelerini açan mekan sahiplerine hediye ediyoruz. Biz hep sahalarda olacağız. Laf değil icraat yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817