Ak Parti Gölcük bir ilke imza attı




Türkiye genelinde bir ilke imza atarak 16 bin 580 üyesini tek tek ziyaret eden AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı tempoyu yükseltti. Bu çalışma için Piyalepaşa Mahallesi’ni pilot bölge seçen parti tek gecede ziyaret ettiği 203 hanede 518 üye ziyaret ederken 122 yeni üye kaydı da yaptı.


………………..


AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Türkiye genelinde bir ilke imza atarak mevcut kayıtlı üyelerini tek tek ziyaret edeceği programın startını verdi. Program kapsamında 16 bin 580 üye tek tek ziyaret edilecek. Piyalepaşa Mahallesini pilot bölge seçerek çalışmalara başlayan partililer girdikleri her evin sakinlerine Başbakan’ın selamanı iletirken, kahve ikramında bulundu. Teşkilatın başarılı ilçe başkanı Sedat Yücel’in önderliğinde gerçekleştirilen programa ilçe yöneticilerinin katılımı eksiksiz olurken çok sayıda partilide katılım sağladı.  AK Partililer tek gecede 203 hanede 518 üye ziyaret ederken 122 yeni üye kaydı da yaptı.

OTUZ AYRI GRUP…

Program için Piyalepaşa Mahallesi’nde buluşan partililere Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te eşlik etti. Mahalle teşkilat binasında bir araya gelen AK Partililer burada üye ziyaretleri için özel olarak hazırlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ait fotoğrafın üzerinde basılı bulunduğu poşetlerle evlere ulaştıracakları ikramlık kahveleri aldı. Yaklaşık 30 ayrı gruba bölünen partililer, içlerinde meclis üyesi, ilçe yöneticisi ve kadın kollarında bulunan üyelerle partiye kayıtlı bulunan üyeleri ziyaret etti.

BAŞBAKAN’IN SELAMI

İlçe başkanı Sedat Yücel, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve mahalle başkanı Musta Gökalp’in oluşturduğu grup ise bir gecede 12 aileyi ziyarette bulundu. Başkanların içinde bulunduğu grubun ilk ziyareti ise partiye üyeliği bulunan Sağlam ailesine oldu. Sağlam Ailesini’n ferdi Üstün Bey tarafından karşılanan AK Partililer, büyük bir sevgi gösterisi ile ağırlandı. Sağlam Ailesi’nin yanı sıra aynı apartmanda ikamet eden Sağlam ve Çoşkun Aileleri de ziyaret edildi.  Partililer üyelerine Başbakan’ın selamını iletirken istek ve önerilerini de dinlemeyi ihmal etmedi.

TEMPOYU YÜKSELTTİ

Sadece seçim zamanı çalışan partilerden olmadıklarının altını çizen Yücel, “Partimize kayıtlı olan üyelerimiz bizler için önemli. İstedikki onları ziyaret edelim, hal ve hatırlarını soralım. Bakın seçime dokuz ay var ve bizler sokaklardayız, esnafla vatandaşla iç içeyiz. Bundan öncesinde de böyle oldu, bundan sonrasında da böyle olacak.  Daha güzel yarınlar için bizler durmadan çalışacağız. Gece- gündüz demeden görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olarak hareket ediyoruz” dedi. Yapılan ziyaretlerde ev halkından partiye üye olmayan kişiler içinde istemeleri halinde yeni üye kayıtlarınında başarıya ulaştığını ifade eden Yücel, ilçede partisinin temposunu yükseltti.

TÜM MAHALLELERDE

Gölcük ilçe teşkilatı üyelerinin ve Piyalepaşa Mahallesi’nin başarısını tebrik eden Yücel, programın pilot bölgede başladığını ancak tüm mahallelerde devam e deceğinin de altını çizdi.

Üye ziyaretlerinde konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise, “Her üyemize Başbakanımızın selamını iletmekten mutluluk duyuyoruz. Ve girdiğimiz her evde bizleri güler yüzüyle karşılayan halka teşekkür ediyoruz.  Yolumuz uzun biliyoruz amacımız hizmet yerine getirmeye çalışıyoruz, durmuyoruz her zaman çalışıyor ve üretiyoruz” ifadesini kullandı. Öte yandan partililer oluşturulan gruplar üye ziyaretlerini gerçekleştirmeyi sürüyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817