banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Haftalık toplantısını yaptı

.Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkan’ı Ziya Yıldız, Bütün İslam aleminin  geçmiş Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Hac görevini yerine getirmiş bütün kardeşlerimizin haclarını Allah kabul ve mübarek etsin dedi.

Gölcük İlçe Gençlik Kolları olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine yoğun katılım sağlamış olmanızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.AK Gençlik olarak Cumhuriyete sahip çıkıyor, her programa yürekten katılım sağlıyoruz Cumhuriyet Cumhura aittir, kimsenin tekelinde değildir dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Eski Gençlik Kolları Başkanı olan Serdar Bayram arkadaşımız  ve Belediye Meclis Üyemiz Ahmet Kurt daha önceki toplantımızda bizleri ziyaret edip bir bilgilendirmede bulunmuşlardı. Eski Gençlik Kolları Başkanı ve aynı zamanda Akşemsettin Gençlik ve Düşünce Derneği kurucusu Serdar Bayram’a Kurmuş oldukları dernek çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi. Konuşmasının ardından Birim Başkanları çalışmalarıyla alakalı konularda bilgiler verdiler.

Toplantı sonunda Gölcük İlçe Gençlik Kolları yöneticilerinden Ramazan Demir’in nişanlanması sebebiyle pasta kesilerek evliliğe ilk adımı kutlandı. AK Gençler Ramazan Demir’e mutluluklar temennisinde bulundular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826