AK Parti Gölcük İlçe Yönetimi Ford Fabrikasını ziyaret etti

Ziyarette bir açıklama yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Ford Otosan gibi Dünya devi bir Fabrikanın Gölcük’te olmasından dolayı herkesin gurur duyması gerektiğini söylüyordum. İlçe yöneticisi arkadaşlarımla birlikte yaptığımız ziyarette bu yönde ne denli haklı olduğumu bir kez daha gördük dedi.

Dünya devi Ford Otosan’ ın adeta burnumuzun ucunda olduğunun halen farkında olmayan Halkımız olduğuna inanıyorum.Gölcük halkımızın merak edip Ford Otosan Fabrikası yetkilileriyle görüşme talep edip Ford Otosan’ı tanımak istediklerinde Fabrika yetkililerinin sevinerek bu talebe olumlu cevap vereceklerine eminim.

Bu nedenle sanırım Gölcük’te ilk defa AK Parti Gölcük İlçe teşkilatı bir siyasi parti olarak Ford Otosan’ı  bu yönde ziyaret eden İlk Siyasi parti olma özelliği ile İlçedeki Kurum,Kurulu,Sivil Toplum Örgütlerinin ve Gölcük Halkının mutlaka ama mutlaka görmesi,daha iyi tanıması ve ona göre yorum yapmasını isterim.Ford Otosan’ı tanıdıktan sonrada herkesin Bir Dünya devi olan Ford Otosan’ın Gölcük’te olmasının gururunu yaşaması gerekir dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel,yaptığımız ziyarette bizleri karşılamada ve ağırlamada kusursuz bir ev sahipliği yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün başta olmak üzere ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817