AK Parti Gölcük ve Çayırova adayları yarın açıklanacak
 AK Parti Genel Merkezi, İzmit ve Karamürsel’de mevcut ilçe başkanlarıyla devam edilmesi, Gölcük ve Çayırova ilçe başkanlarının değiştirilmesi kararının ardından, bu ilçelerin başkan adaylarını Ankara’ya davet etmişti.

Gölcük için İdris Alp, Samet Taşdelen ve Serkan Ateş, Çayırova için de Zafer Kılıç, Arif Akın, Yaşar Doğan ve Ali Osman Gür, Ankara’ya gitti. Gölcük’te İdris Alp, Çayırova’da Zafer Kılıç’ın ilçe başkan adayı olarak açıklanması bekleniyor.

Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu başkanlığında Bölge Koordinatörü Ahmet Baha Öğütken, İl Koordinatörü Temel Coşkun ve İl Başkanı Mahmut Civelek’in de bulunduğu 4 kişilik heyet, aday adaylarını dinledi. Daha önce bu toplantının hemen ardından adaylar açıklanıyordu, ama bu kez öyle olmadı, adayların yarın açıklanacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817