AK Parti Gölcük’te 3. aday adayı Kalabalık

 

Bu günlerde oldukça hareketli aday adaylık süreci geçiren, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün Gölcük Belediye Başkanlığı için 3’üncü aday adayını ağırladı. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Uzmanı TV Program Yapımcısı Mustafa Kalabalık, aday adaylığı başvurusunu, İlçe Başkanı Sedat Yücel’e teslim etti

 

BAŞVURUYU YÜCEL ALDI

AK Parti, 1 Ekim’de başlayan ve 1 Kasım’da sona erecek aday adaylık sürecini oldukça yoğun geçiriyor. Bu anlamda, bu günlerde oldukça hareketli aday adaylık süreci geçiren, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün Gölcük Belediye Başkanlığı için 3’üncü aday adayını ağırladı. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Uzmanı TV Program Yapımcısı Mustafa Kalabalık, aday adaylığı başvurusunu, İlçe Başkanı Sedat Yücel’e teslim etti. Kalabalık’ın başvurusu formunu alan Başkan Yücel, aday adaylığının kendisine ve partisine hayırlı olmasını dileyerek, Kalabalık’a başarılar diledi. Kalabalık’ın aday adaylığı başvuru esnasında, ilçe yöneticilerinden Temel Erten, Nail Karakoyun ve Müfit Büyükbaş da hazır bulundu.  

 

MUSTAFA KALABALIK KİMDİR?

16 Ağustos 1970 Değirmendere’de doğdum. İlkokulu Değirmendere Şehit Cengiz Topel İÖO’nda, Ortaokulu Değirmendere Atatürk Ortaokulu’nda bitirdim. 1984 yılında girmiş olduğum Askeri Okuldan, 1988 yılında mezun olarak Deniz Kuvvetlerinde göreve başladım. 1988-2008 yılları arasında Lojistik ve İkmal Sorumlusu, İşletme Kısım Amirliği, Muhasebe ve Finans Kısım Amirliği, Levazım ve Mali İşler Amirliği, Muhasebe ve Finans Müdürlüğü, gibi değişik görevlerle yurdun değişik bölgelerinde gururla, onurla fiili olarak hizmet ettiğim Türk Silahlı Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetleri’nden, kendi isteğim ile 2008 yılında emekliliğe ayrıldım.  2004 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, “İktisat” Bölümünü, 2008 yılında ise Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün, “Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi” dalında Yüksek Lisans’ımı tamamladım. Halen Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kamu Yönetimi Anabilim Dalı, “Siyaset ve Sosyal Bilimler” Doktora (Ö) Öğrencisi olarak akademik çalışmalarıma devam ediyorum. Siyasi partilerin teşkilatlarınca düzenlenen Eğitim Seminerleri’nde “Siyaset”, “Siyaset’te İletişim” konularında dersler verdim. Yayınlanmış olan “Öteki Siyaset” adlı eserim ile basım aşamasındaki “9. Köy’den Sonra” isimli iki eserim bulunmaktadır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817