AK Parti Gölcük‘te 60’a ramak kaldı

 Bu anlamda, önceki akşam önce İcra Kurulu ardından da yönetim kurulu toplantısını yapan AK Parti İlçe Teşkilatının bu toplantısında, İlde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile toplantıda olduğu için rötarlı katıldığı toplantıya, Siyasi ve Hukuk İşlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Samet Taşdelen Başkanlık yaptı. Toplantı öncesi bir açıklama yapan, Başkan Yardımcısı Samet Taşdelen, Belediye meclis Üyeliği aday adaylığı sayısında 58’e ulaştıklarını belirterek, “60’a ramak kaldı” dedi. Taşdelen ayrıca, son başvuru tarihinin ise 1 Aralık Pazar günü olduğunu söyledi.

KAMUOYU YOKLAMALARI İLİMİZDE DEVAM EDİYOR”

Başkan Yardımcısı Taşdelen, Belediye başkan adaylarının açıklanması konusundaki bir soruya ise, “AK Parti Genel Merkezi ve İl Başkanlığının ilimizdeki kamuoyu yoklamaları devam ediyor. Gölcük Belediye Başkan adayının açıklanmasının nihai kararı önümüzdeki günlerde açıklanacak. İnşallah partimiz ve ilçemiz için en hayırlı kararı Genel merkez ve İl Teşkilatı verecek” dedi. Toplantının bundan sonraki bölümü basına kapalı olarak, İlçe Başkanı Sedat Yücel’in başkanlığında devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817