AK PARTİ GÖLCÜK’TE, MECLİSE 52 ADAY BAŞVURDU
 AK PARTİ GÖLCÜK’TE, MECLİSE 52 ADAY BAŞVURDU

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, 1 Aralık’ta sona erecek olan Belediye meclis Üyeliği aday adaylığı sürecinde, Gölcük’ten 52 kişinin aday adaylığı için başvurduğunu belirtti.

ENDİŞEYE MAHAL YOK”

2014 yerel seçim çalışmalarını sürdüren, AK Parti Gölcük İlçe teşkilatı, önceki akşam haftalık toplantısını, İlçe Başkanı Sedat Yücel Başkalığında ilçe binasında gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Sedat Yücel, önceki akşam yapılan haftalık toplantısı öncesinde, son günlerin gündem maddesi olan dershanelerin kapatılmasına değindi. Yücel konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Dershaneler kesinlikle mağdur edilmeyecek” diyerek, endişeye ve paniğe mahal olmadığını belirtti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bu konuda, vatandaşlardan ve dershane sahiplerinden çeşitli şikayetler aldıklarını ifade eden Başkan Yücel, “Dershanelerin kapatılma konusu henüz netlik kazanmadı. Ama bir şeyi açık ve net olarak söyleyebilirim. Bu konuda kimse mağdur edilmeyecek. Milli Eğitim Bakanlığımız bu konudaki nihai çalışmasını henüz sonlandırmadı. Konu derinlemesine araştırılıyor” diyerek konuya açıklık getirdi.

BAŞVURU SAYISI 52

İlçe Başkanı Yücel, açıklamasının son bölümünde, 1 Aralık’ta sona erecek olan Belediye meclis Üyeliği aday adaylığı sürecinde, Gölcük’ten 52 kişinin aday adaylığı için başvurduğunu belirterek, bu rakamın 1 Aralık gününe kadar 60 yükselmesini beklediğini söyledi. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının tüm kademeleriyle, geceli gündüzlü çalıştığının altını çizen Başkan Yücel, “Allah çok şükür seçim kazanamama gibi bir korkumuz yok. Bizim derdimiz, AK Parti’nin mevcut olan oylarını arttırmak. Çalışmalarımız bu yönde 29 Mart 2014 akşamına kadar devam edecek” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817