Ak Parti İlçe Yöneticileri Pehlivan’ı Ziyaret Etti
 Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetim kurulu üyeleri Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret etti. İlçe başkanı Osman Badem ile yönetimine başarılar dileyen Başkan Pehlivan “Körfez için gece gündüz çalıştık. Hizmetlerimizi halkımıza sizler anlattınız. Körfez’deki değişimin başarısı hepimizin” diye konuştu.

 

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Seçim sürecinin de değerlendirildiği ziyaret samimi bir atmosferde gerçekleşti. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Körfez Belediyesini tekrar kazanarak belediyede de ustalık dönemi yaşacaklarını belirten Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem “belediye başkanımızı çok başarılı buluyorum. Körfez’e kazandırdığı projelerden ve yaptığı hizmetlerden dolayı kendisini kutluyorum.” dedi.

Konuklarını makamında ağırlayan ve ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan yeni göreve gelen tüm yöneticilere çalışmalarında başarılar diledi. Siyasetin her kademesinde görev yapmanın ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Başkan Pehlivan “'Körfez ilçe teşkilatımızın bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da en güzel şekilde çalışacağına gönülden inanıyorum. Yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız tüm çalışmaları, halka en güzel şekilde anlatacak olan parti teşkilatımızdır.” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817