banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK PARTİ İLE CHP EVLENDİ
AKP’li Yenidoğan'ın kızı Melike ile CHP’li Özkan’ın oğlu Oral’ın düğünü, iktidar ve muhalefeti bir araya getirdi. Gecenin onur konukları olan Murat Karayalçın ve Prof. Dr Sezer Komsuoğlu ise bol bol sohbet etti.

AKP’liler ve CHP’liler, Grand Körfez Otel’de düzenlenen düğün töreninde bir araya geldi. CHP’nin önde gelenlerinden Remzi Özkan’ın oğlu Oral ile AKP Derince İlçe Teşkilatı’nın eski yöneticilerinden Tayyip Yenidoğan’ın kızı Melike’nin nikahları renkli görüntülere sahne oldu. Tayyip Yenidoğan ve ev hanımı Hayriye Yenidoğan çiftinin güzel kızları Melike Yenidoğan ile Remzi Özkan ile İGSAŞ emeklisi Bahtınur Özkan çiftinin oğulları Oral Özkan’ın düğünlerinin onur konuğu ise SHP eski Genel Başkanı ve eski Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın oldu. KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu ve Karayalçın, uzun uzun sohbet ederek eski günleri yad etti. 

GENİŞ KATILIM 
Düğüne Karayalçın ve Komsuoğlu’nun yanı sıra AKP Milletvekili Zeki Aygün, CHP milletvekilleri Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, eski milletvekilleri Sefa Sirmen, Sefer Ekşi, CHP İl eski Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP`li Alparslan Seymen, AKP Derince İlçe eski Başkanı Mehmet Eryürk ve çok sayıda davetli katıldı. 

BOL ŞAHİTLİ DÜĞÜN 
28 yaşındaki Melike Yenidoğan ve inşaat mühendisi 29 yaşındaki Oral Özkan’ın nikahlarını İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan kıyarken, şahitlik görevlerini ise Karayalçın, Aygün, Komsuoğlu, Kuşkan, Sarıbay, Eryürek, Mustafa Şerit ve Bahadır Yenidoğan yaptı. Çiftler, düğünlerinde doyasıya eğlenirken, farklı siyasi parti mensupları da bol bol sohbet etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826