banner2779
banner2752
banner2750

AK PARTİ İZMİT GENÇLİĞİ MİTİNGE KİLİTLENDİ
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları 23 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de AK Parti Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılacak olan dev miting için çalışmalarına başladı. İzmit’in her köşesinde dört bir koldan çalışmalarını yürüten gençlik kolları yöneticileri lise komisyonundan kurmuş oldukları 10 kişilik bisiklet ekibiyle, farklı bölgelerde broşür dağıtımı gerçekleştiriyor. Her gün kentin belirli noktalarında 2 çadır ve 4 stant kuran gençler buradan vatandaşları mitinge davet ediyor.

ÇADIR, STANT, BROŞÜR VE AFİŞ ÇALIŞMALARI

Çalışmalarıyla alakalı açıklamalarda bulunan Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, İzmit’in 50 bin olan mitinge katılım hedefine ulaşana dek AK gençler olarak lise komisyonun pedal çevireceğini, stant ve çadır ekibinin de vatandaşlarla birebir iletişime geçerek mitinge davet edeceğini kaydetti. İlk olarak Seka Park’ta stant kurduklarının bilgisini veren Akbal, Yürüyüş yolunda, Bekirdere’de Perşembe Pazarında da devam ettiğini belirtti. Stant ve broşür çalışmalarının yanı sıra her mahalle ve köylerde de afiş çalışmalarının sürdüğünün bilgisini verdi.

‘BAŞBAKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ’

Vatandaşların mitinge büyük ilgi göstereceğinden emin olduğunu belirten Başkan Akbal, “Bziler gençlik kolları olarak ülkenin refah seviyesini yükselten, Avrupa’da görerek imrendiğimiz bir çok hizmeti sunan hükümetimize teşekkürü bir borç bilen vatandaşımız Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlayacaktır” ifadelerini kullandı. Öte yandan her gün farklı noktalarda stant açan gençleri, parti büyükleri de yalnız bırakmayarak, ziyaret edip destek oluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751