AK PARTİ İZMİT İLÇE, İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
 AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı’nın geleneksel iftarı Seka Park Otel’de yapıldı. İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri ile belediye meclis üyelerinden oluşan yaklaşık 300 teşkilat üyesi katıldı.
İzmit İlçe Teşkilatı’nın 7 Haziran seçimlerinde yine canla başla çalıştığını belirten Başkan Korkmaz, “Ak Parti İzmit İlçe teşkilatı olarak 7 Haziran seçimlerinde, sandık başında nöbet tutan sandık kurul üyemizden en üst kademeye kadar herkes büyük bir özveriyle çalıştı. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Sandıktan çıkan sonucu en iyi şekilde değerlendirecek, önümüzdeki seçimler için hazırlıklarımızı buna göre yapacağız. Yeniden Ak Parti’yi tek başına iktidar yapmak için mücadele edeceğiz.

Bu tür sosyal etkinlikler, kendi içimizde değerlendirme yapmak adına da güzel oluyor. Teşkilatımızın her üyesinin görüş ve önerisi bizim için önemlidir. Bu vesile ile iftarımıza katılan bütün teşkilat mensuplarımıza ve bizi bu özel günde yalnız bırakmayarak destek olan İzmit Belediye Başkanımız Dr.Nevzat Doğan’a teşekkür ediyorum” dedi. İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan da teşkilat üyelerini selamlama konuşması yaptı. Çalışmalarında başarı diledi.

 

MASALARI TEK TEK DOLAŞTILAR

İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve kadın kolları başkanı Aysel Demirtaş ile birlikte masaları dolaşarak, partililerle “Hoş geldiniz” dedi.

 

MAHALLE BAŞKANLARINI KUTLADI

Başkan Korkmaz, 7 Haziran seçimlerindeki özverili çalışmalarından dolayı mahalle başkanlarını kutladı.

 

YAKIN İLGİ-Korkmaz ve Demirtaş, iftara katılan partililerle yakından ilgilendi.

 

HANIMLAR TAM KADRO

Geleneksel iftarda kadın kolları da tam kadro hazır bulundu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817