AK PARTİ İZMİT İLÇEDE GÜNDEM YOĞUN
 AK Parti İzmit İlçe’de 7 Haziran milletvekilliği seçim çalışmaları hız kazandı. Ali Korkmaz başkanlığındaki yönetimi Mart ayında yoğun bir gündem bekliyor.

 “SEÇİM TEMPOSUNU ŞİMDİDEN YAKALADIK”

 AK Parti İzmit İlçe’de 7 Haziran milletvekilliği seçim çalışmaları hız kazandı. Mart ayında yoğun bir gündemi bulunan İzmit İlçe, yarın gerçekleşecek il kadın kolları kongresi ve milletvekili aday adayı tanıtım toplantısından sonra pazar günü temayül yoklamasına katılacak. Ardından 4 Mart Çarşamba günü Yunus Emre Kültür Merkezi’nde (Dolphin) genişletilmiş ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleşecek. Bütün mahalle ana kademe, gençlik ve kadın kolları yönetimlerinin davetli olduğu toplantının coşkulu geçmesi bekleniyor. AK Parti İzmit İlçe daha sonra 7 Mart’ta sandıkların tamamında “Sandığa sahip çıkıyoruz” sloganıyla sandık kurul toplantılarını gerçekleştirecek. Hafta içinde Teşkilat Başkanı Yusuf Yıldız ile Seçim İşleri Başkanı Muharrem Tutuş, ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları ile toplantılar yaparak Sandık Kurul Toplantıları hakkında bilgilendirme yaptı. AK Parti İzmit İlçe’de 14 Mart Cumartesi günü ise mahalle başkanları eğitim toplantısı gerçekleşecek. İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, seçim temposuna şimdiden hazırlandıklarını belirterek, “Seçim tarihi geldiğinde sahada nefesimizin kesilmemesi için şimdiden antrenmanlarımızı yapıyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817