AK PARTİ İZMİT İLÇE’NİN HAKLI GURURU

TÜRKİYE ORTALAMASININ DA ÜSTÜNDE

AK Parti, 1 Kasım seçimlerinde İzmit’te adeta tarih yazdı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de üzerine çıkarak ilk kez %51 oy almayı başardı. AK Parti, 7 Haziran’da İzmit’te 86.540 oy alırken, 1 Kasım’da 110.655 oy almayı başardı. Oy oranı %41.09’dan, %50,93’e çıktı. Beş ay gibi kısa bir sürede bu patlamayı yaşayan AK Parti İzmit İlçe Yönetimi, seçim sonrası ilk toplantısını salı günü gerçekleştirdi. Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz ile Sami Çakır, rekorun yaşandığı İzmit İlçe Yönetimi’ne seçim çalışmalarında gösterdikleri başarı için teşekkür etti, kutladı.

VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, sonuçların kendilerini kesinlikle şımartmayacağını belirterek, “AK Parti’nin tek başına iktidar gücü yakalaması emin olun bugün CHP’li arkadaşlarımızı bile sevindirmiştir. Çünkü ülkemizin istikrara ihtiyacı vardı. Şundan herkes emin olsun ki, 7 Haziran seçimlerinden bizler gereken dersi aldık ve buna göre çalışacağız. Halkımızın bu müthiş desteği aslında işimizin ne kadar zor olduğunu da gösteriyor” dedi. Tarihi başarının yönetimin 1 nci yılına denk gelmesinin de anlamlı olduğunu ifade eden Korkmaz şöyle devam etti:

“8 AYDIR SEÇİM ATMOSFERİNDEYİZ”

“Geçen yıl 8 Kasım’da yeni yönetim kurulu ile göreve başladık. Açıkçası yeni yönetim göreve geldiği günden bu yana seçim heyecanı yaşıyor. İl kongresi, genel kongre, arada kadın ve gençlik kolları kongreleri ve iki ay önceden başlayan 7 Haziran seçimleri ile 1 Kasım seçim çalışmaları peş peşe geldi. Son 8 aydır seçim atmosferinde, nefes almadan, ailesinden, işinden zaman çalarak çalışan bir yönetim kurulu ve buna bağlı mahalle başkan ve yönetimlerimiz var. Sürekli SKM çalışması, üye ve sandık çalışmaları yaptık. Bu başarı teşkilatımızın başarısıdır”.

SABURLU YÖNETİME ALINDI

“AK Parti’de seçim bitmez. Bu başarı bizi kesinlikle şımartmayacak. Halkımıza karşı sorumluluklarımızı iki kat artırmıştır. Şimdi 7 Haziran’da halkımızın bize verdiği mesajı yerine getirecek ve buna göre çalışacağız. Şu bir gerçek ki, her seçimde oylarını artıran, Türkiye ortalamasının daima üzerinde yer alan İzmit artık AK Parti’nin kalesidir. Bize destek veren halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz”. Öte yandan İzmit İlçe yönetiminde bir değişiklik oldu. Özel nedenlerden dolayı yönetimden ayrılan Sevgi SarısüleymanÇiftçi’nin yerine yedeklerden Abdullah Saburlu yönetime girdi.

 

YÜZLER GÜLÜYOR-AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, teşekkür ziyaretine gelen milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır ile kol kola poz verdi.

AYGÜN’DEN TEBRİK-AK Parti MKYK üyesi de olan milletvekili Zeki Aygün, İzmit’te rekora imza atan Başkan Korkmaz ve yönetimini tebrik etti.

GENÇ ÜYE-AK Parti İzmit İlçe’de yönetim kuruluna giren Abdullah Saburlu, 1983 İzmit doğumlu, Çevre Mühendisi ve 1 çocuk babası.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817