AK Parti İzmit Kadınlarda İcra kurulu açıklandı
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları’nın 2. Olağan kongresinde yeniden seçilen İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, 30 kişilik yönetim arasında 13 kişilik icra kurulunu açıkladı

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, 16 Ocak’ta yapılan kadın kolları kongresinin ardından ikinci toplantısını geçtiğimiz akşam parti binasında yapıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat doğan’ın da tebrik etmek amacıyla katılım sağladığı toplantıda 13 kişilik icra kurulu ve komisyonlar da açıklandı.  Başkan Demirtaş’ın açıkladığı icra kurulunda İlçe Sekreteri Zeynep Erk, Teşkilat Başkanı ise Naime Ceylan oldu.

NEVZAT DOĞAN’DAN TEBRİK

Toplantıya katılım sağlayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Aysel Demirtaş ve yönetimi tebrik ederek, çiçek takdim etti. Başkan Doğan, kadın kollarının her zaman birlik, beraberlik içinde çalışmalarını yürüttüklerinden övgüyle söz ederek, “Kadın kollarımız her zaman teşkilatımızı toparlayan çalışmalar yürütmüştür. Evdeki gibi anaç yönlerini ortaya koymuşlardır. Teşkilatımızın en fedakar  kadrolarını oluşturan kadınlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

‘DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİ’

İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ise, kadın kolları olarak uyum içinde yürüttükleri çalışmalarda Başkan Nevzat Doğan’ın desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini belirterek, teşekkür etti. Aynı zamanda yeni oluşturulan icra kurulunu da tanıtan Demirtaş, “Geçmiş dönemde hizmet ettiğimiz arkadaşlarımızla çok iyi başarılar elde ettik. Yeni dönemde de bu bayrağı yükseklere taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.

İZMİT İLÇE KADIN KOLLARININ YENİ İCRA KURULU VE KOMİSYONLARI

Teşkilat Başkanı Naime Ceylan, Seçim İşleri Başkanı Fatma Göktürk, Tanıtım Ve Medya Başkanı Şaziye Mandıralı, Sosyal İşler Başkanı Rukiye Göktürk, Yerel Yönetimler Başkanı Ayşe Mehtap Karslı, Halkla İlişkiler Başkanı Elif Eseroğlu, İdari Ve Mali İşler Başkanı Nermin Toker, Ar-Ge Başkanı Saliha Belkıs Öner, İlçe Sekreteri Zeynep Erk, Siyasi Ve Hukuki İşler Başkanı Birsel Katırcıoğlu, Dış İlişkiler Başkanı Sertap Ortaç, Ekonomik İşler Başkanı Fatma Alyüz,

KOMİSYONLAR

Teşkilat Başkanı Naime Ceylan,

Emine Soylu Gündoğar

Büşra Oğuz

Hanife Çaykara

Seçim İşleri Başkanı Fatma Göktürk,

Emine Yıldırımer

Tünay Sözer

Tanıtım Ve Medya Başkanı Şaziye Mandıralı,

Canan Çakar

Merve Barutçu

Sosyal İşler Başkanı Rukiye Göktürk,

Nezahat Çini

Kadriye Öztürk

Yerel Yönetimler Başkanı Ayşe Mehtap Karslı,

Ayfer Uğur

Nurgül Kan

Halkla İlişkiler Başkanı Elif Eseroğlu,

Mine Yıldız

Ayşe Coşkun

Sema Ramazanoğlu

İdari Ve Mali İşler Başkanı Nermin Toker,

Çiğdem Akbaş

 Ar-Ge Başkanı Saliha Belkıs Öner,

Belkıs Öner

Filiz Soyer

İlçe Sekreteri Zeynep Erk

Esra Dinç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817