AK PARTİ İZMİT KADINLARIN  AKMEŞE ÇIKARMASI
 AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kapsamında Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun da katılımıyla Akmeşe Mahallesi’nde bir dizi program düzenledi. İlk olarak Bizim Köy Engelliler Üretim Merkezi’ni ziyaret eden Aysel Demirtaş ve Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu’na, ana kademe ve kadın kolları yöneticileri de eşlik etti.  Sonrasında Akmeşe Zihinsel Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kapsamında Kadın Kolları Başkanı Aysel eden Demirtaş ve AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu ve yöneticileriyle birlikte bir günlerini Akmşe’ye ayırarak bir dizi ziyaretlerde bulundu

AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kapsamında Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun da katılımıyla Akmeşe Mahallesi’nde bir dizi program düzenlediberaberindekiler burada öğrencilerle sohbet etti.

KADINLARIN PAZAR TURU

Akmeşe Cami’nde 18 köyün katılımıyla gerçekleştirilen Kutlu Doğum programına da katılım sağlayan kadın kolları yöneticileri, burada ki programın ardından İZMEK’i ziyaret ederek buradaki çalışanlarla sohbet etti. Başkan Demirtaş ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Akmeşe Pazar esnafıyla ve bölge esnafıyla bir araya gelerek, sohbet etti. Bölge sakinleri tarafından oldukça sıcak karşılanan Başkan Demirtaş ve Katırcıoğlu, aynı zamanda ev ziyaretleri de yaptı.

KATIRCIOĞLU, TAZİYE EVİNDE KURAN OKUDU

Aynı zamanda Milletvekili Adayı Katırcıoğlu, Aday Adayı olduğu dönemde evine konuk olduğu ve geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden 116 yaşındaki Hasan İfen’in evine taziye ziyaretinde bulundu. Burada Hasan İfen Yakınlarına başsağlığı dileyen Katırcıoğlu, 116 yaşında hayatını kaybeden Hasan İfen İçin Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi. Ev sakinleri, KAtırcıoğlu’na anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817