AK Parti İzmit Sandığa sahip çıkıyor

 

 AK Parti yerel seçimler öncesinde sandık danışma kurulu toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Sandık müşahitleri ve sandık üyelerinin kendi aralarında istişarelerde bulunduğu toplantılarda sandıklarla ve seçmenlerle alakalı bilgilendirmelerde bulunuluyor. Her mahallede yapılan programlar kapsamında geçtiğimiz akşam Karabaş Mahalle Teşkilatı Sandık Danışma ve Analiz toplantısı yapıldı. 9 kişiden oluşan sandık yönetimi ve sandık müşahitlerinin bir araya geldiği toplantıda Karabaş Mahallesi’nde bulunan 23 sandık yönetimleri sandıklarıyla alakalı bilgilendirme yaptı.

 

‘KARABAŞ MAHALLESİ’YLE GURUR DUYUYORUZ’

Düzenlenen toplantıda İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe SKM Başkanı Yusuf Sami Çınar, Teşkilat Başkanı Ahmet Kır, Seçim İşleri Başkanı Ayhan Aslanboğa, İlçe yöneticisi Sevda Uzun, İl Koordinatörü Mehmet Öztürk, Karabaş Mahalle Başkanı Ali Galip Göktürk, Karabaş Mahallesi İlçe İletişimcisi Alaattin Şengöz hazır bulundu. Toplantıda açıklamalarda bulunan İlçe SKM Başkanı Yusuf Sami Çınar toplantıda yaptığı açıklamada, sandık çalışmalarını yerinde incelemek adına bir araya geldiklerini söyleyerek, “Karabaş Mahallesi’ni önde görmekten gurur duyuyoruz. Çalışmalara yürekten katılıyorsunuz. Bu toplantılarda hem birbirimizi tanıyor hem de yerel seçimlere daha hızlı hazırlanıyoruz” dedi.

 

‘ÇALIŞMALARIMIZ SEVGİYLE OLUYOR’

Sonrasında İl Koordinatörü Mehmet Öztürk, projenin teknik detayları hakkında açıklamalarda bulunmak üzere söz aldı. Seçimlere hiçbir zaman yerel olarak bakmadıklarını söyleyen Öztürk, “Hepimizin geleceği olarak baktık” dedi. 13-0 hedeflerini yineleyen Öztürk, “İzmit bizim için önemli. Çalışarak İzmit’imizi aldık. Bundan sonra da başarılarımızı devam ettirerek Başbakanımıza destek vermeye devam edeceğiz. Bu seçimlerde oylarımızı arttırarak seçilmek istiyoruz. ‘AK Parti oyunu yükselterek yoluna devam etti’ dedirtmek istiyoruz. Bu çalışmaların hepsi sevgiyle inançla oluyor” ifadelerine yer verdi.

 

‘BİR OY BİLE KAYBETMEMELİYİZ’

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Bize oy vermeyeceğim deyip diye oy vermeyenler de bizi beğeniyor. Mutlaka beğenmeyen çıkacak. Durumumuz iyi. Çevremize baktığımızda hizmet ettiğimizi gördük. Karabaş Mahallemizde bu seçimlerde çok farklı bir sonuç olacak. biz şehrin merkezinde oy almayı hak ettik. Şehir merkezi bir bütün tablodur. Merkezimizde yaptığımız çalışmalarla şehrin rengini değiştirmeyi başardık. Bir oy bile kaybetmemeliyiz. Bu mücadele Ankara’da on yıl süren istikrarın devam etmesidir. Bunun devrilmesini isteyecekler ama biz bunu koruyacağız. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817