AK PARTİ İZMİT'TEN TOPÇULAR'DA DEV MİTİNG

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından Topçular Mahallesi’nde miting düzenlendi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımıyla Şeref Meydanı’nda gerçekleştirilen mitinge vatandaşlar adeta akın etti. Büyük coşkunun hakim olduğu gövde gösterisine, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VAKİT BİRLİK VAKTİ

Sloganların atıldığı ve büyük coşkunun hakim olduğu programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Sizin ayağınıza diken batarsa biz buradan hissederiz. Biz hep birlikte gönül gönle, ayrı gayrı demeden, birlik beraberlik içerisinde,bayrağımızı, ezanımızı, Türkiye Cumhuriyeti devletini en ileriye götürmeye kararlıyız. Birliğimiz, beraberliğimiz dahil olsun. Yarınlara birlik ve beraberlik içerisinde huzur içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Vakit birlik vaktidir. Topçular Mahallemiz’den her zaman destek gördük ve görmeye devam edeceğiz.

TOPÇULARA’A GÜVENİYORUZ

İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Allah birlik, beraberlik ve güzelliğimizi daim eylesin. Biz her zamankinden daha da güzeliz. Bizleri ayırmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Sizler dünya liderine layıksınız, sizler AK Parti’ye layıksınız. Sizler her zaman desteğinizi sandıklarda en güzel şekilde gösterdiniz. Bizler sizlere yine inanıyoruz” dedi. İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “Topçular Mahallemize güveniyorum. Bizleri mahcup etmeyecektir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

HEP BİRLİKTE KOCAELİ’YİZ

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Topçular zaman ki gibi heyecanlı ve coşkulu. Topçular Kocaeli’nin özetidir. Kocaeli de Türkiye’nin özetidir. Topçular 81 ilden gelen insanların huzur içerisinde, birlik içerisinde yaşadığı İzmit’in güzel mahallelerinden bir tanesidir. Kocaeli de bütün gönül coğrafyasından gelen insanların huzur ve kardeşlik içerisinde yaşadığı bir şehirdir. Biz hep birlikte Türkiye’yiz. Bizi bölmek, parçalamak isteyenlere inat biz hep birlikte Türkiye’yiz, Kocaeli’yiz, Topçular’ız” dedi.

‘SANDIKTA GEREKEN CEVAP VERİLECEK’

Işık konuşmasının devamında, “Bölgemizde büyük bir yangın var. Yıkım ekibinin oynadığı oyunlara sandıkta gereken cevabı vereceğinize inanıyoruz. Türkiye’nin yürüyüşünü durdurmak isteyenler Pazar akşamı sandıklar açıldığı zaman bir kere daha hayal kırıklığına uğrasın. Sizlere güveniyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817