AK Parti İzmitli kadınlar İstişare kurulunu ağırladı
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Yöneticileri, kadın kollar istişare kurulunu ağırladı. Programa aynı zamanda, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Macit Zeybek de katıldı

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, kadın kolları istişare kurulu üyelerini bir araya getirdi. Parti binasında düzenlenen programa aynı zamanda AK Parti, Kocaeli Milletvekileri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Macit Zeybek ve Kadın Kolları eski Başkanı Nur Cengiz de katılım sağladı. İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katılan Kadın Kolları İstişare kurulu üyelerine, kadın kolları yöneticileri kendi elleriyle hazırladıkları ikramlar sunuldu.

DEMİRTAŞ: GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

Göreve geldiğinden bu yana tüm gönüllü çalışan hanımlarla siyasi bağdan ziyade gönül bağı kurma çabasında olduğunu ve bu yapılan istişare toplantısında da bunu başardıklarını görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, “Bu toplantımızda aktif görevi olmayan ama her zaman partimiz için gönüllü olarak çalışan arkadaşlarımızı ağırladık. Burada amacımız parti binamızı evleri gibi görmelerini sağlamaktı. Seçim sürecinde ve seçim öncesinde her zaman katkılarıyla bizleri yalnız bırakmayan istişare kurulundaki tüm hanımlara teşekkür ediyorum. Bizler seçimden seçime sahaya çıkıp bir araya gelen bir ekip değil, günden güne büyüyen bir ekibiz” dedi.

‘İZMİTLİ KADINLAR FARKINI GÖSTERDİ’

Milletvekilleri Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, kadınların emeklerinin göz ardı edilemeyecek derecede önemli olduğunu ifade ederek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İlçe Başkanı Ali Korkmaz, kadın kollarının gecesini gündüzüne katarak çalıştığını, görev beklemeden her birinin sahada olduğunu ifade ederek her birine teşekkür etti. İl Kadın Kolları Başkanı Emine Macit Zeybek de, tüm il genelinde olduğu gibi İzmit’te de kadınların fark yarattığının altını çizerek, “İzmit ilçe kadın kolları çalışmalarıyla yine göğsümüzü kabarttı” dedi.

‘GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPTIK’

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da, “AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı olarak sizler, teşkilatımızın en önemli birimisiniz. Birlikte gerçekten güzel çalışmalar yaptık. Neticelerini sahada aldık. Sеçim çаlışmаlаrındа AK Pаrti tеşkilаtlаrımız büyük bir özvеri ilе çаlışıp еmеk sаrf еtti. Tеşkilаtlаrımızın çаlışmаlаrı çоk önеmli vе dеğеrli. Biz dе tеşkilаtlаrımızа çоk tеşеkkür еdiyоruz. Kаdın kоllаrımızа vе tüm tеşkilаt birimlеrimizе tеşеkkür еdiyоrum, оnlаrlа gurur duyuyоrum” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817