AK PARTİ İZMİTLİ KADINLARDAN ÖRNEK DAYANIŞMA
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından başlatılan ‘Tozlar silinsin Marifetler Dökülsün’ isimli sosyal sorumluluk projesinin finali geçtiğimiz akşam yapıldı. 11- 30 Eylül tarihleri arasında devam eden proje final programı AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla yapıldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ev sahipliğinde NEczati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde yapılan programa aynı zamanda meclis üyeleri ile kadın kolları yöneticileri de katılım sağladı. Ev hanımlarının uzun süredir kullanmadıkları kampanya kapsamında toplanan 65 dikiş makinesi İZMEK’e verilecek.

İZMEK’E VERİLECEK

Porgramın açılışında söz alan AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, kadının olduğu her yerde biz de varız diyerek çıktıkları yolda, evlerinde çalışabilir bir durumda olup kullanılmayan dikiş makinelerini vererek kampanyalarını destek veren kadınlara teşekkür etti. Başkan Demirtaş, “Ulaştırılan her bir makine ile tekrar üretmeye başlayarak bir kenarda bekleyen dikiş makinalarına yeniden işlevsellik kazandıran projemize katılan kadınlarımız ekonomimize de katkı sağlamış oldular. Toplanan makineler kurslarda kullanılmak üzere İZMEK’e verilecek” ifadelerini kullandı.

KADINLARA ÖVGÜ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Kampanya başladığında evlerden kaç tane kullanılmayan dikiş makinesi çıkar diye tereddüt etmiştim. Ancak, hala evlerde atıl durumda olan yüzlerce dikiş makinesi olduğu görüldü. Kadınların yaptığı sosyal sorumluluk projesinde kullanılmayan makinelerin ekonomiye kazandırılması çok anlamlı. İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetimini bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. İlçe Başkanı Ali Korkmaz ise,  siyasi alanda yaptıkları başarılı çalışmaların yanı sıra önemli sosyal sorumluluk projelerine de imza attıklarını kaydederek, “Bu çalışmayla hem eski makineleri topluma kazandırdılar hem de eğitime katkı sağladılar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817