AK Parti İzmit’te başvuru 60’a yaklaştı

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığına meclis üyeliği aday adaylığı için başvurular hızlı bir şekjilde devam ediyor. İlçe Başkanı Ali Korkmaz, şu ana kadar meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruların 60’a yaklaştığını bildirdi. Bu kapsamda önceki gün Milli Eğitim Müfettiş Emeklisi ve Kocaeli Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Seyfettin Karamızrak meclis üyeliği aday adaylığını için başvurusunu yaptı. Karamızrak’ın başvuru dosyasını alan Başkan Ali Korkmaz ise, “Hocamız İzmit için bir şans” dedi.

’40 SENE HİZMET VERDİM’

Parti binasında gerçekleştirilen aday adaylık başvurusunda konuşan Başkan Ali Korkmaz, “Benimde içinde bulunduğum eğitim camiamızın öğretmenler gününü kutluyorum. Seyfettin hocamız ilimize güzel hizmetler yaptı kendisini tebrik ediyorum. Hizmet etme sevdasında olanlar emekli olamazlar. Hocamızda kentimize hizmet etme talebinde bulundular. Hocamız İzmit için bir değerdir” ifadelerine yer verdi. 40 sene eğitime hizmet ettiğini söyleyen Seyfettin Karamızrak ise, amacının eğitime katkı sağlamak olduğunu söyledi.

SEYFETTİN KARAMIZRAK KİMDİR?

Son 10 yılda belediyelerin eğitime ciddi katkı sağladıklarının bilgisini veren Karamızrak, “Bende birikimlerimle katkı sağlamak istiyorum” dedi. Uzun yıllar eğitim camiasında hizmet veren Seyfettin Karamızrak 1953 ağrı doğumlu. Karamızrak, Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Bölümü’nde yüksek lisansla eğitimini tamamladı. Evli olan Karamızrak 2 çocuk babası.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817