banner2779
banner2752
banner2750

Ak Parti İzmit’te Sahadan Ayrılmıyor

AK Parti İlçe Başkanı Av. Ali Güney gerçekleştirdiği nokta ziyaretlerin yanı sıra mahalle teşkilatlarıyla da bir araya gelerek istişareler de bulunuyor. Geçtiğimiz akşam Alikahya bölgesinde mahalle teşkilatlarıyla bir araya gelen Başkan Güney, vatandaşların taleplerini dinledi ve teşkilat mensuplarıyla fikir alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Güney "AK Parti teşkilatları kurulduğu gün itibariyle yarın seçim olacakmış gibi çalışmayı şiar edinmiş teşkilatlardır. Bizler vatandaşlarımızın Her daim içlerinde ve yanlarındayız. Seçimden seçime sahalara inerek bir daha da ortadan kaybolan siyasi partiler gibi bir anlayışımız yok. Bu akşam mahalle Başkanlarımız ve yöneticilerimizin sorunlarını dinlemeye istişâre etmeye geldik. Sabahın ilk ışıklarıyla sahalara çıkarak zaman mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızın yanlarında olmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vermek için bu yola çıktık. Hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın millete hizmet aşkına katkı sunmak için milletimizin derdiyle dertlenmek için görev yapıyoruz. Mahalle teşkilatlarımız bizim sokaklardaki sesimiz ve kulağımızdır. Bu sebeple yapılan istişareleri ve sohbetleri önemsiyoruz. Bizleri ilk gün ki gibi heyecan ve coşkuyla karşıladınız misafir ettiniz. Genç kardeşlerimiz enerjisiyle bizlere güç verdi. Desteğiniz ve teveccühünüz emin olun buradan Cumhurbaşkanımıza kadar sirayet ediyor. Onun daha gür bir sesle kükremesi ve güçlü olmasının sebebi buralardan başlıyor. Yani sizlerin mücadelesi bu yüzden çok önemlidir. Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751