AK PARTİ KAMUOYU YOKLAMALARINA BAŞLADI

Cami çalışmaları ile kalabalık guruplar oluşturan Şener Söğüt ve yönetimi, özellikle sabah namazlarını farklı camilerde ve ayrı mahallelerde kılmaya devam ederek, buralarda halkla sohbet ediyor.

Şener Söğüt, her zaman seçime hazır olduklarını, bu nedenle de mahalle başkanları, mahalle yönetimleri, sandık görevlilerinin tam olarak hazır olduğunu, teşkilat olarak da halkın görüşlerinin alınmasına devam edildiğini söyledi.

Söğüt, daha önce de kamuoyu yoklamaları yapıldığını ve yenilerinin eklenmesiyle bunun devam ettiğini belirterek, ‘’Halkımıza hem yerel hem de genel yönetim hakkında görüşleri soruluyor. Halkın verdiği notlara göre de adaylarımızı günü gelince belirleyeceğiz. Sandığa gidecek isimler halkın istediği isimler olacaktır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817