banner2779
banner2752
banner2750

Ak Parti Kandıra Çalışıyor
 AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı 7 Haziran seçimleri öncesinde ilçe genelinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kandıra’nın Yusufça Mahallesi, Dalca Mahallesi ve Sarnıçlar mahallerinde seçim çalışmaları yapıldı. Seçim Çalışmalarımıza Belediye Başkan yardımcımız Sadi Ateş ,İlçe Başkanı Yunus Özder ve yönetimi,Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

YÜKSELEN BİR TÜRKİYE VAR

Kandıra İlçe Başkanı Özder” Ak Parti'nin Ülkemizde iktidar olduğu zaman nelerin yenilendiğini biliyorsunuz. Bu millet nelerin yaşandığı çok iyi biliyor.Yeni bir Türkiye sizlerle ile birlikte daha da büyücek ve kalkınacaktır.Bu Ülkenin hiç bir üretim yapamadığı tamamen Dış ülkelere bağımlı yaşadığımız zamanları da gördü,ama ülkemiz Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bir çığır açıldı.Devamlı yükselen bir Türkiye var artık.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751