AK PARTİ KARAMÜRSEL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI
 "Ak Gençlik Hazırlan, Hedefin 7 Haziran" sloganını hedef alan Ak Parti Karamürsel Gençlik Kolları Başkanlığı genel seçim çalışmaları kapsamında ilçede girilmedik sokak bırakmıyor.

 

         7 Haziran’da yapılacak ve Türkiye’nin geleceği için çok önemli olan seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Karamürsel Gençlik Kolları Başkanı AdemÖzgüneş, Başkan Yardımcıları Bülent Bilgiç, Özgür Karabulut ve yönetimi ile birlikte İnebeyli köyünde ziyaretler gerçekleştirdi.

 

GENÇLER HER GÜN ZİYARETLERDE

 

Ak Parti Karamürsel Gençlik Kolları Başkanı AdemÖzgüneş ve ekibi ziyaretleri sırasında ilk olarak geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıkan yangınla evleri kullanılamaz hale gelen Adem Sarıkaya ve ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında ellerinden gelen her türlü imkanı kullanarak aileye yardım edeceklerini belirten Başkan Özgüneş ve ekibi eksik ve talepler hakkında bilgi aldı.

 

ÖZGÜNEŞ, “AK İKTİDAR TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYOR”     

Köy kahvesine ve evlere yapılan ziyaretlerde Ak Parti iktidarının çalışmaları hakkında bilgi aktaran Başkan Özgüneş, “Ekonomisi her geçen gün büyüyen, dünyada söz söyleyen Yeni Türkiye geleceğin parlayan bir yıldızı olacaktır. Her zaman hayali kurulan dünyanın 3.büyük körfez geçiş köprüsü hükümetimizin girişimleriyle yapılmaya başlandı. İstanbul’a 3.havalimanı yapılıyor, İstanbul’a 3.boğaz köprüsü ve kuzey Marmara otoyolu yapılıyor. Bunlar geçmişte hayal bugün Ak Parti iktidarı ile yapımına başlanan projelerdir” dedi.

 

BAŞBAKAN’IN MİTİNGİNE DAVET

 

Ak Parti Karamürsel Gençlik Kolları Başkanı AdemÖzgüneş ve ekibi ziyaretleri sırasında 23 Mayıs 2015 cumartesi günü saat 17.30’da Perşembe pazarı alanında gerçekleştirilecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine davette bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817