Ak Parti Kartepe Seçim Koordinayon Merkezi (SKM) Seçim İrtibat Bürosu açılışını Suadiye mahallesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimleri için uzun zamandır çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Kartepe Seçim Koordinasyon merkezi, irtibat bürolarının açılışlarına devam ediyor.

Suadiye irtibat bürosu açılışına; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlçe başkanı Hasan Kandaz, Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, eski belde belediye başkaları, Belediye başkan aday adayları, Belediye meclis üyesi aday adayları, partililer ve çok sayıda Suadiyeli vatandaş katıldı.

 

KANDAZ, “SEÇİMLERDE BİR DEĞİL İKİ ÇİFT AYAKKABI ESKİTECEĞİZ”

Açılış Konuşmasını Kartepe ilçe başkanı Hasan Kandaz yaptı. Kandaz, “ Çalışmalarımız bire bir vatandaşlarımızla diyaloğu gerektiriyor. Sıkılmadık el, Türkiye gerçeklerini anlatacağımız konuşmayacağımız tek bir kişi kalmayacak inşallah. Bunları anlatacağız. Gerekirse bu seçimlerde bir değil iki çift ayakkabı eskiteceğiz. Yolumuz Ak, irademiz sağlam olsun inşallah” dedi.

 

ÜZÜLMEZ “ DESTEKLERİNİZ BEKLİYORUM”

Ak Parti Kartepe Belediye başkan adayı Hüseyin Üzülmez ise bayrak yarışını devraldığını belirterek,” doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim bu topraklara, Kartepe’nin 269 km2 si üzerinde yaşayan her ferdin tamamına, hizmet götürebilmek için kendimi borçlu hissettiğimden bu göreve talip oldum. Uzun yıllar sonunda sahip olduğum bilgi birikimimi, deneyim ve projelerimi, değerlerimi paylaşmak ve en önemlisi halka hizmet ederek hakkın rızasını kazanmak gayesi ile çalışmalarıma yön vereceğim.  Sizlerin de teveccühü ile inşallah bu söylemlerimi de yerine getirmek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum” dedi.

 

KARAOSMANOĞLU, “KARTEPE’DE HİZMETE AK BELEDİYECİLİKLE DEVAM”

 Suadiye irtibat bürosunun hayırlı olmasını dileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bilgiler verirken yeni dönemde hizmetlerinin artarak devam edeceğini aktardı. Karaosmanoğlu, “ uzun yürüyüşler ilk adımla başlar. Kartepe’de,  hizmete Ak Belediyecilik anlayışıyla devam inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817