banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK PARTİ KATIRCIOĞLU İLE EV ZİYARETİNDE

24 Haziran seçimlerine 25 gün kala çalışmalarına hız kazandıran AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetimi ile birlikte çalışma gününe Şehit Polis Ahmet Can’ın eşi Funda Can’ı ziyaret ederek başladı.

Bu ziyaretin ardından nokta ziyaretleri ile devam eden çalışmalar, iftar da Körfez Ticaret Odası’nın davetine katılımla sürdü. İftarda kalabalık katılımla yer alan AK Parti teşkilatı, verilen mesajlarda da istikrarın devamı için destek talebinde bulundular.

İftar sonrasında da çalışmalara ara verilmedi ve bayanların ağırlıkta olduğu gurupla, Başkan İsmail Baran, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ev ziyaretlerine başladılar. Ev ziyaretlerinde de ilk olarak Zeynep Şimşek’in evine konuk olundu. Burada toplanan bayanlara seçim hakkında bilgiler verilerek, destek talep edildi.

Zeki Aygün’le çalışma yapıldı.

AK Parti Körfez İlçe teşkilatı bir diğer saha çalışmasını da Milletvekili Zeki Aygün’le yaptı. Zeki Aygün, Başkan İsmail Baran ve İlçe Başkanı Şener Söğüt’le Yeni Yalı Mahallesi’nde çalışmalar yaptı.

Yeni Yalı Mahallesin de kalabalık ekiple yer alan ekip, mahalle temsilciliğinde toplanarak çalışmaları değerlendirildi ve gençlerle bir araya gelerek genç kürsü de Zeki Aygün’le sorulara yanıt verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826