AK Parti Kocaeli, Erdoğan'la Bayramlaştı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 il başkanıyla gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MKYK Üyesi Milletvekili Emine Zeybek ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın da katıldı.

ÖZEL VE ANLAMLI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptığı ve "Dostlarımızı artırıp düşmanlarımızı azaltacağız. Milletin gönlünü kazanamamışsak yaptıklarımızın ne önemi var?" dediği bayramlaşma programına İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ile İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir de bulundukları yerden bağlantı sağladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile her buluşmanın özel ve anlamlı olduğunu belirten Ellibeş, “Cumhurbaşkanımızın Ramazan Bayramı ile ilgili verdiği mesajlar çok önemliydi. Özellikle son dönemde Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’ya ve orada bulunan Filistinli kardeşlerimize yönelik saldırılara karşı uluslararası arenade müthiş bir diploması trafiği yaşanıyor. Bu çalışmalar hakkında da bizzat kendilerinden bilgi aldık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817