banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Kartepe'de
 AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, pazar günü gün boyu Kartepe ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Vekil Şeker, Eşme’den Arslanbey’e pek çok noktada Kartepelilerle bir araya geldi. AK Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon merkezi programı çerçevesinde Pazar gününü Kartepe İlçesi’nde geçiren AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti İl ve İlçe yöneticileri de eşlik etti.

 

HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Eşme, Arslanbey ve Şirinsulhiye Köyü’nde çeşitli nedenlerle hayatlarını kaybeden vatandaşların cenazelerine katılan Vekil Şeker, kederli aile yakınlarının acılarını paylaştı, başsağlığı dileklerini iletti. Suadiye, Uzunçiftlik, Arslanbey ve Uzuntarla bölgelerinde hasta ve yaşlı ziyareti gerçekleştiren vekil Şeker, İshak Çuhadar, Asiye Yılmaz, Hayrettin Arslan, Saime Doğan, İbrahim Kolay, Fatma Karaca’ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

ROZET TAKTI

Arslanbey’de kahve ziyaretlerinde mahalle sakinleri ile çay içip sohbet eden Vekil Şeker, Taç Yaprak Sitesi sakinlerinin yeni yönetimini seçtikleri kongresine konuk oldu. Şeker, Atakent Mahallesi’nde oturan 12 vatandaşın daha AK Parti ailesine katılması nedeniyle düzenlenen törende rozet de taktı. Kazakburun Mahallelerinde ev toplantılarında bayanların taleplerini dinleyen vekil Şeker, Kartepeli bayanların ulaşım ve alt yapı ile ilgili konularda sorunlarına çözüm üretilmesi için UKOME ve İSU yetkilileri ile görüştü.

 

ŞEKER, VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ

Kartepe’deki ziyaretlerindeki sohbetlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Ülkemizde ekonomik, sosyal ve kültürel bir değişim ve gelişim yaşandı. AK Parti iktidarı döneminde gerçekleşen bu hizmetler sizlerin Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği destek sayesinde gerçekleşti. İstikrarın devamı için bu hizmetlerin sürmesi için önümüzdeki seçimler çok önemli. Bu vatanı gelecek nesillere daha iyi durumda bırakmak için sizlerin desteğinin sürmesi gerekiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826