AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ, İLÇE BAŞKANI DR. ŞAHİN TALUS’LA BAŞİSKELE TURUNDA
 Pazar günü İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus ve yönetimi İlçe Yöneticilerinden Muzaffer Can’ın oğlu’nun düğününe katılım sağladılar ve hayırlı olsun dileklerine bulundular. Ardından Kullar Merkez’de İl İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Çoban’ın annesinin cenazesine katılıp taziyelerini ilettiler.

BAKAN FİKRİ IŞIK YUVACIK’TA ESNAFLA

Programlarına Yuvacık’ta devam edip, Bilim ve Sanayi Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Valisi Hasan B. Güzeloğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile birlikte Yuvacık Merkez’deki esnafı ziyaret ettiler, vatandaşla bir araya geldiler.

ZEKİ AYGÜN BAŞİSKELE KÖYLERİNİ GEZDİ

Ardından MKYK Üyesi Zeki Aygün ile birlikte köylere gittiler. Kazandere, Aksığın, Camidüzü, Tepecik, Servetiye, Serindere'de vatandaşlarla bir araya geldiler.

Pazartesi günü de Ak Parti Başiskele İlçe Yöneticileri tüm gün Başiskele’de Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ile gezdiler.

TALUS : ASLOLAN HER ZAMAN MİLLETİMİZİN İÇİNDE OLMAKTIR

Programlara ilişkin değerlendirmede bulunan İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus “ Vatandaşın ayağına gitmek bizim öncelikli görevlerimizden biridir. Vatandaşı dinleyeceğiz , anlayacağız ki adımlarımız sağlam olsun.  Aslolan sadece seçim dönemlerinde milletimize gitmek değil, her zaman milletimizin içinde olmaktır. Ak Parti Başiskele İlçe Teşkilatı olarak bu konuda çok duyarlıyız. Milletvekillerimiz ve yönetimlerimiz de bu konuda üzerlerine düşeni yapmaktadır. Herkese gösterdiği özveriden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817