AK Parti Kocaeli’de Gençlik; Çağlayan’a Emanet

İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Çağatay Çağlayan’ın yeni başkan olarak atandığı süreçte daha önce 7 isim Ankara’ya, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezine davet edilmişti.

İLK OLARAK 7 İSİM BELİRLENMİŞTİ

Mülakatta en çok alan isimlerden oluştuğu ifade edilen listeye göre 4 il yöneticisi, 3 ilçe başkanı Ankara’ya çağırıldı. Bu kişiler; İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Ozan Denli, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Çağatay Çağlayan, İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Yunus Yıldırım, İl Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanı Safahan Kocaman, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan genel merkezde görüşmelerde bulunmuştu.

ERDOĞAN BİZZAT GÖRÜŞTÜ

Daha sonra ise 3 hafta geçti ve bu 7 isimden 5’i, Yunus Yıldırım ve Murat Yılmaz dışındaki isimler, yeniden genel merkeze davet edildi. Son olarak da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bizzat devreye girmiş ve adaylardan Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ile AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Safahan Kocaman’la birebir görüşmüştü. Ancak bu görüşme sonrasında da bir aday belirlenememişti.

YENİDEN ANKARA’YA GİTTİLER

Bu gelişmelerin ardından dün akşam saatlerinde beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşemeyen İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Çağatay Çağlayan’ın ataması verildi. Başkente ayrıca Çağlayan’ın yanı sıra İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Ozan Denli, Derince İlçe Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve Körfez İlçe Başkanı Doğan Orak yeniden Ankara’ya davet edildi. Görev ise Çağatay Çağlayan’a verildi.

ATAMAYI İNAN VERDİ

Çağlayan’an atama belgesini ise Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan bizzat verdi. Tören sonrasında bir açıklama yapan Genel Başkan İnan, “Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Çağatay Çağlayan kardeşimiz atanmıştır, yeni görevinde başarılar dilerim. Görevi devreden Baki Özdemir kardeşime şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Kocaeli’mize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817