AK PARTİ KONGRE TAKVİMİ BELLİ OLDU

Ak Parti seçimlerine götürecek kadrolarının belirleneceği 7. Büyük Olağan Kongre takvimi belli oldu. Takvim detayları şöyle; 2023 7.Büyük Kongre Takvimi Hakkında: Birlik, dirlik ve kardeşlik için yeniden yollara düşme vakti diyerek Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu tarafından başlatılan 7.Büyük Kongre takvimine göre 12 Ekim Cumartesi 2019’da (yarın) ilimizde Delege Seçmen Listeleri askıya çıkacak ve bir hafta süreyle askıda kalacaktır. 19 Ekim Cuma günü kesinleşmiş delege seçmen listeleri ilan edilecek ve 7 Kasım Perşembe günü ilçe delege seçimleri başlayacaktır. İlçe delege seçimleri 30 Kasım Cumartesi gününe kadar tamamlanacaktır. Genel Merkezimiz tarafından belirlenen takvime göre ilçe kongrelerinin 1 Ocak 2020 Çarşamba ve 26 Nisan 2020 Pazar günleri arasında; İl kongrelerinin de 1 Haziran 2020 Pazartesi ile 27 Eylül 2020 Pazar günü tarihleri arasında tamamlanması öngörülmektedir.

AK Parti İl Başkanımız Sn.Mehmet Ellibeş, 7.Büyük Kongremizle ilgili “Milletimizin her bir ferdini hiçbir ayrım, hiçbir farklılık, hiçbir hesap gütmeksizin bu büyük mücadelede yanımızda yer almaya davet ediyoruz. İnşallah 7. Büyük Kongremiz bu davetin bir zemini, bir vesilesi olacaktır. AK Partinin kapısı bu büyük medeniyet davamızın heyecanını paylaşan herkese sonuna kadar açıktır. Her AK Partilinin önünde de görev alma, sorumluluk üstlenme, partisine, ülkesine ve davasına hizmet etme konusunda tüm kapılar sonuna kadar açıktır. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz en büyük gücümüzdür. Adalet duygumuza, vicdanımıza, ahlakımıza, dirayetimize, ülkemize hizmet aşkımıza sahip çıktığımız sürece hiç kimse milletimizle aramıza giremez” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.