Ak Parti Körfez 44. toplantısını gerçekleştirdi.



Körfez İlçe teşkilatının organize ettiği İlçe divan toplantısı Ak Parti Körfez İlçe binasında yapıldı. İlçe Başkanı Engin Koyun'un  ev sahipliği yaptığı toplantıya yönetim kurulu tam kadro katıldı.  Toplantıya  katılanlar arasında Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu ve Eşi Hale Baştopçu, İl Başkan Yardımcıları Halit Coşkun ve Habip Aşı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Alçık ve Orhan Pala, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,  Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları katıldı.


Koyun:  “Ak Parti Ülkesini ve Milletini sevenlerin partisidir”

 

Koyun Teşkilatın partideki önemini vurgulayarak " .  Geçtiğimiz dönemlerde Türkiye'nin nasıl yönetildiğinin bilindiğini söyleyen Başkan Koyun,   "Ak Partili

siyasilerin her zaman vatan ve milleti için çalışmalar yaptığını dile getirerek,  Ak Parti  hükümeti döneminde siyaset bir rant aracı olmaktan çıkartıldı. Ülkesini milletini sevenlerin siyaset yapmaları konusunda büyük bir mesafe alındı. Yapmış olduğumuz bu siyasetin neticesinde Ak Parti olarak Milletimizden karşılığını aldık ve yinede alacağız. Ak Parti Ülkesini ve Milletini Sevenlerin Partisidir. ''dedi.

Pehlivan : Körfez'imizin Modern bir ilçe olması için Çalışıyoruz

Çalışmalar hakkında bilgi veren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan Körfez belediyesi olarak çalışmalarımız tüm hiziyla devam ediyor. Körfez halkı olarak en büyük amacımız kentimizin modern bir hale gelmesi için çalışıyoruz.  dedi.





Başkan Engin Koyun, Yunus Pehlivan'ı kapıda karşılayarak hoşgeldiniz başkanım dedi.






Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun ve yönetimi misafirleri kapıda karşıladı



Milletvekili Muzaffer Baştopçu katılılmcılarla bir süre sohpet etti.



Baştopçu sıkıntısı olan vatandaşları dinledi ve gereğini yapacağını söyledi



Toplantıya bayanların katılımı oldukça yogundu



Ak Partinin ağır topları aynı masayı paylaştı



Vatandaşlarda toplantıya yoğun bir katılım gösterdi



Ak Parti Körfez İlçe yönetimi toplantıya mükemmel bir şekilde ev sahipliği yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817