AK PARTİ KÖRFEZ 51. DANIŞMA GERÇEKLEŞTİ
 AKP Körfez İlçe Teşkilatı'nın 51.genişletilmiş danışma meclisi gerçekleştirildi. Tütünçiftlik'teki belediye kültür merkezinde yapılan toplantıya;AKP'li milletvekilleri Zeki Aygün ve Fikri Işık, il başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, il kadın kolları başkanı Oya Tunçel, ilçe başkanı Engin Koyun, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Mehmet Allak, belediye başkan yardımcıları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ile partililer katıldı. 


SALON DOLDU
250 kişilik salon tamamen dolarken, toplantı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmaları, mesajları, Körfez Belediyesi'nin faaliyetleri ve Körfez ilçe yönetiminin çalışmalarından derlenen slayt gösterisiyle başladı. Alışılmışın dışında İstiklal Marşı'nın okunmadığı toplantıda, divan kurulu seçildikten sonra ilçe gençlik kolları başkanı Kadir Alçık ve kadın kolları başkanı Nesrin Duran faaliyetlerini anlattıArdından söz alan ilçe başkanı Engin Koyun, partinin kapılarını hiçbir zaman kapatmadıklarını söyledi.


İlçe başkanı Koyun, “Kocaeli, tüm ilçeleriyle seçimin 13-0 kazanıldığı tek il oldu. Şimdi aynı sonucu daha fazla oyla elde edeceğiz. Bizde kavga olmaz. Hedefimiz 2023'e en fazla oy oranıyla ulaşmak” dedi. Sonrasında konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan da “Geçen yıl Körfez'inşantiye alanına döneceğini söylemiştim. 54 milyon liralık yatırım yapıldı. Vaat ettiğimiz projelerin %80'i bitti. Diğer çalışmalar da devam ediyor. O kadar hızlı çalıştık ki projelerin açılışını dahi yapamadık. Yaptığımız arsa satışının bazı kesimler tarafından farklı yönlere çekilmesi çok ayıp” diye konuştu.


Kürsüye çıkan AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, hac görevini yerine getireceğini söyleyerek,salondakilerden helallik istedi. Aygün, “Fitne fesadın bol olduğu dönemleri yaşıyoruz. Duyduklarımızı paylaşalım, bu inancın da gereğidir” dedi. Milletvekili Fikri Işık ise ilçeye yeni okullar yapılacağını müjdeleyerek, “11 yıl içinde ilçede çivi çakılmadık yer kalmadı. Yeni bir imam hatip lisesi yapılacak ve Tütünçiftlik'te de eski bir bina ilkokul olarak onarılıp eğitime hizmet verecek. Yalnızca bu yıl ilimizde bin 600 derslik yapacağız. Yine Kocaeli genelinde bin 600 öğretmen görevlendirildi, bu bir sayı” ifadelerini kullandı.


Konuşmasını sürdüren Işık, armudun sapı üzümün çöpü demeden çalışacaklarını söyleyerek mikrofonu son konuşmacı il başkanı Mahmut Civelek'e verdi. Civelek, 2014 yerel seçimleri için kalan süreyi “Mübarek 6 aylar” olarak değerlendirip, “Büyük başın büyük derdi olur. Demokratikleşme paketi; başörtüsü dahil tüm özgürlüklerimizi sağlayacak. Darbelerden çok çektik. Tencere tava çalarak Gezi Parkı ruhunu çağırmaya kalktılar, sonra da boyayla ülkeyi bölmek istediler ama olmadı. Şimdi de Alevi- Sünni tartışması başlattılar. Fakat sizlerin sayesinde başarılı olamayacaklar” dedi. Toplantı daha sonra basına kapatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817