AK PARTİ KÖRFEZ'DE BİNLERCE BROŞÜR DAĞITTI

AK Parti’de Kocaeli teşkilatları, yeni ekonomik düzen ve son 19 yılda ekonomiyle ilgili yapılanları özetleyen, “Yatırım, istihdam, üretim, ihracat, büyüme” başlıklı 100 bin adet el broşürünü bugün bütün ilçelerde dağıttı. AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı da tüm kademeleri ile birlikte dün sahadaydı.

EKONOMİK DURUM ANLATILDI

İlçe başkanı Ramazan Tuna, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve İl İletişimcisi Emel Korkmaz ve partililer, yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme odaklı yeni ekonomi modelimizi hakkında esnaflara ve vatandaşlara da broşür dağıttık. Yapılan icraatlar hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirdik.

TÜM MAHALLELERE GİDİLDİ

AK Partili kadın kolları ise en aktif birim olarak dikkat çektiler. Kadın kolları yapılanmasının mahalle yapılanmaları, Barbaros, Güney, Kirazlıyalı, Fatih, Mimar Sinan, Esentepe, Çamlıtepe, 17 Ağustos, Yeniyalı ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde çok özel nokta ziyaretlerinde bulundular. Yapılan broşür dağıtımı ile AK Parti’nin uygulamaya aldığı yeni ekonomi modeli hakkında Körfezliler bilgilendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817