banner2779
banner2752
banner2750

AK PARTİ KÖRFEZ'DE YENİ YALI RÜZGARI

İlçe binasında toplantı salonunda yapılan Yetki Belgesi teslim töreni ile görevlendirilen Mahalle Başkanlarına mazbataları verildi.

Tören öncesinde konuşma yapan AK PARTİ Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, mahalle başkanlarının seçimlerde büyük rol oynadığını ve görevlerinin çok önemli olduğunu belirterek, seçim yaparken hassas davranıldığını ve en iyi hizmeti verebilecek kişiler üzerinde durulduğunu söyledi. Söğüt, Mahalle Başkanlarının mahallelerinde Genel Başkanı ve kendilerini temsil ettiğini de belirterek, başarının çok çalışmayla gerçekleşeceğini söyledi.

Daha sonra görevlendirilen Mahalle Başkanlarına yetki belgeleri teslim edildi. Özellikle bazı mahallelerde eski başkanların yeniden göreve çağrıldığı ve kendilerinden daha çok üye ve çalışma beklendiği görüldü.

Yeni Yalı farkı

Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nden, Mahalle Başkanı Ömer Güney’in mazbata alışı sırasında salonu dolduran ve Manav gurubunu temsil eden kalabalık dikkat çekti. Tören sırasında, Yeni Yalı Mahalle Muhtarı ve Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar, Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez, Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Mustafa Gülcan, Yarımca Sanayi Sitesi Başkanı Alaaddin Alpergin, Körfez Avcılar Dernek Başkanı Recep Kan, yaklaşık 50 kişilik gurupla salonda yer aldılar.

AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Yeni Yalı Mahallesi’nin bu kalabalık katılımı, partinin yeni yönetimi için de büyük moral oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751