AK PARTİ KÖRFEZ DÖRT KOLDAN
    SKM programları kapsamında Akparti Körfez ilçe teşkilatları her gün bir mahallede iki ayrı program düzenliyor.Fatih,Esentepe ve Güney Mahalelerinde gerçekleşen  programlardan birine akparti Kocaeli milletvekili adayı, körfez ilçe başkanı,körfez belediye başkan yardımcısı, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve mahalle başkanı katılırken diğer programada belediye başkanı, skmbaşkanı,kadın ve gençlik kolları yöneticileri katılım sağlıyor. Bu iki ayrı programda amaç SKM programı yapılan mahallede daha çok kapı çalıp daha çok insana ulaşmak olduğunu belirten SKM Başkanı AYDIN ‘DURMAK YOK YOLA DEVAM’ dedi.

İlçe Başkanı BADEM ‘Yeni Türkiye den Dönüş Yok’

Akparti Körfez İlçe Başkanı Av.Osman BADEM gerçekleştirilen ziyaretlerde Türkiyenin 13 yıllkakparti iktidarında Eski Türkiye ile Yeni Türkiye arasında gece ile gündüz kadar fark olduğunu Türkiyede adeta sessiz devrim gerçekleştiğini sağlık,sosyal,kamusal ,çevre ve şehircilik alanında elde edilen kazanımların asla kaybadimemesi gerektiğini bununda yeni anayasa yla teminat altına alınacağını koalisyon hükümetlerinin istikrarın altına konulan dinamit olduğunu başkanlık sistemiyle artık istikrarın bozulmasına engel bir şey kalmayacağını ifade etti.

Belediye Başkanı BARAN’Hizmete Devam’

Gerçekleşen programlarda BARAN Körfez halkına görevde bulunduğu süre içerisinde elinden geldiğince imkanlar dahilinde hizmetin en iyisini sunduklarını ‘Halka Hizmet  Hakka Hizmettir’ düsturuyla 7 24 hizmet kalitesini artırarakran devam ettireceklerini ifade etti. Sosyal belediyecilik olarak kocaelide örnek gösterilen bir belediye olduklarını bu uyumunda iktidar büyükşehir ve yerel belediyenin aynı pencereden bakmasından kaynaklandığını söyledi.

Akparti Kocaeli millet vekilleri İlyas ŞEKER ve Mehmet Akif YILMAZ ın Katılımları ile gerçekleşen programlarda mahalle sainlerinin yoğun ilgisi katılımcıları oldukça memnun etti.mahallelerden mutlu ayrılan akpartililer bir sonraki program için kolları sıvadı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817