AK PARTİ KÖRFEZ GENEL SEÇİMLERE ODAKLANDI
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de tamamlanmasından sonra, çalışmalarına devam etmeye başlayan AKP Körfez yönetimi, yaptığı haftalık toplantısında Genel Seçimler için çalışma programını belirledi.

AKP Körfez İlçe Toplantı Salonu’nda yapılan haftalık değerlendirme çalışmasına, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkan Yardımcısı Şaban aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar. Toplantıda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra yapılan çalışmalar değerlendirildi. Yönetim Kurulu adına Şaban Aydın, Gençlik Kolları adına Başkan Enver Alçık ve Kadın Kolları adına Başkan Nesrin Duran yapılan etkinlikleri anlattı.

Değerlendirtme toplantısından sonra, hiç ara verilmeden hızlı bir şekilde 2015 Genel Seçimleri için çalışma startı verildi. Yeni bir Genel Başkan’la seçime girecek olan AKP’nin, daha iyi çalışması ve tüm mahallerde örgütlenmeleri hızlandırması gerektiği konuşularak, yapılacak yenilikler üzerinde duruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817