banner2779
banner2752
banner2750

AK PARTİ KÖRFEZ HERYERDE
 SKM Programları Kapsamında AK Parti Körfez İlçe Teşkilatları Yavuz Sultan Selim Mahallesinde Esnaf ile Hasta ve Yaşlılarımıza Ev Ziyaretlerinde Bulundular.Programa AK Parti Körfez İlçe Başkanı Av.Osman BADEM Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN SKM Başkanı Şaban AYDIN Kadın Kolları Başkanı Sevil ÖZBEK ve Teşkilat Mensupları Katılım Sağladı.

Gerçekleşen ziyaretlerde mahalle sakinleriyle yakından ilgilenen başkanlar mahalle sakinlerinin beyan ettiği sorunlarıyla da yakından ilgilendiler.Başkanların yakın ilgisinden oldukça memnun olan mahalle sakinleri ikramlarıylada başkanlardan teşekkür aldılar.

İlçe başkanı BADEM ‘kıyaslamayı iyi yapın’

İlçe Başkanı sn:BADEMTürkiyenin 12 yıl önceki durumuyla bugünkü durumunun iyi  değerlendirilmesi gerektiğinin özellikle çözüm süreci konusunda gelinen noktanın umut verici olduğunu bu konuda sürecin selameti için akparti iktidarının devam etmesi gerektiğini ifade etti.Sağlık ve sosyal hayattada AK Parti iktidarının Türkiye deki pozitif etkisinin fazlasıyla hissedildiğini söyledi.Mahalle sakinlerinden 7 haziran da gerçekleşecek genel seçimler için destek isteyen BADEM, Allahın izniyle anayasayı değiştirecek çoğunluğada ulaşacak oy potansiyelinede sahip olduklarını söyledi.

Başkan BARAN ‘Vatandaşın yanındayız’

Başkan BARAN ise görevde bulunduğu bir yıl içerisinde sürekli vatandaşın içinde olduğunu körfezli hemşehrilerimizinherzaman yanındaydık sorunları hep birinci ağızdan dinledik ve çözümü konusunda ise bizzat kendisinin ilgilendiğini  bunsan sonra da böyle olacağını söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751