AK Parti Körfez  iftarda buluştu

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği ‘teşkilat iftarı’ bu yıl Kirazlıyalı’da gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve il yöneticilerinin de katıldığı programa; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcısı Faruk Denli, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

RABBİM FIRSAT VERMEYECEKTİR

Kur-an’ı Kerim tilaveti sonrası okunan dua eşliğinde açılan oruçların ardından ilk olarak konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Ramazan’ın birlik ve beraberlik için önemli olduğuna değindi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ramazanların büyük bir nimet olduğunu belirterek, “Rabbim bu nimetin kadir kıymetini bilip, feyzinden ve bereketinden istifade etmeyi nasip etsin. Müslümanlar üzerinde oynan oyunlar ortada. Hedefte Türkiye var. Rabbim bu zalimlere fırsat vermesin” dedi.

DUALARIMIZ KABUL OLSUN

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da konuşmasında, “Rabbim bu güzel günlerde ülkemiz için ve İslam alemi için edilen dualarımızı kabul etsin. Her ilçede bu iftarları her Ramazan olduğu gibi yapıyoruz. Bu akşam da Körfez’deyiz. AK Parti olarak yaklaşık 16 yıldır beraberiz. Birçok seçim geçirdik. Her seçimden Körfez alnının akıyla çıkmayı başardı” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.